MODEL KERETA HONDA YANG MENJADI IDAMAN


Honda merupakan salah satu dari car manufacturer terbesar di dunia selepas Toyota dan terkenal dgn barisan domestic serta concept future cars mereka yg canggih...salah satu nya adalah model yg diberi nama Micro Commuter Concept ini..first debut ketika Tokyo Motor show pd tahun lepas ...ianya telah menarik ramai peminat serta pengujung utk mengenali kereta ini dgn lebih dekat.


Kereta yg digerakkan dgn kuasa battery 3.3kWh Lithium-ion battery ini mampu mencapai kelajuan max 37mph dan mempunyai 78bhp.Yang hebatnya ttg kereta ini ialah , kesemua system navigation dan electricals di kawal oleh Smart Phone technology !


KERETA DIJADIKAN SEBAGAI TEMBOK HAKISAN


Selalunya , batu digunakan untuk tambat tebing dari hakisan kan, tapi Montana US, kereta terpakai dijadikan sebab tambatan pengantikan batu. Kreatif lah sangat kan, padahal air sungai boleh menghakis besi kereta dan menyebabkan keracunan kalau terminum.

KOLAM RENANG YANG UNIK


Kehidupan sekarang lebih mudah, macam - macam idea baru muncul kalau selalu ber imaginasi. Sekarang dah takda benda yang mustahil di dunia ni. Inilah kolam renang yang boleh dibawa ke mana - mana, sesuai diletakkan di tempat yang jauh dari pantai dan air terjun.KOLEKSI KASUT PELIK YANG PERNAH DICIPTA


Bentuk kasut yang pelik dan kreatif ..